Hammaren och Städet

 

 Kvarteren Hammaren och Städet.
 Nya bostäder i centrum med utsikt över vatten! 

Idylliskt vattennära och grönskande bostadsområde i Torsby centrum.

De två snart nybyggda lägenhetshusen smälter väl in i den befintliga bruksmiljön och varje hus består av åtta lägenheter, fördelat på tre våningar, där den ena är en vindsvåning. Varje hus har en etta, tre tvåor och fyra treor.
Kvarteret Hammaren och Städet ligger helt centralt och naturskönt med Röjdåälven och Herrgårdsparken som grannar. I området finns trivsamma grönområden och en fin promenadsslinga längs vattnet.
Alla lägenheter har stor balkong eller uteplats med de flesta mot söder.
Lägenheterna är inflyttningsklara hösten 2019.

Komfortabelt och bekvämt.

Fastigheterna har fiber och hiss.
Alla lägenheter har diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare samt möjlighet att hyra parkeringsplats eller laddstolpe för elbil.

 

Rökfritt och trivsamt lågenergihus

Här är rökfria fastigheter och på så vis hälsosamt och trivsamt för dig som hyresgäst. Här röker vi alltså inte i husen, på balkonger/uteplatser eller utanför entrér.

Husen är byggda med dubbelt så höga isoleringskrav som boverket ställer, vilket sparar energi vid uppvärmning. Fönstren har två till tre gånger bättre isolering än ett vanligt tvåglasfönster.

Service

I Torsby finns också Försäkringskassa, Arbetsförmedling, Apotek, post mm. I centrum finns också ett brett utbud av butiker ex. sport, mode, inredning och el/telebutiker. Här finns också frisörer, gym och biografen Stjärnan. Vill du äta ute så finns flera trevliga matställen, restauranger, caféer och pizzerior. Eller varför inte ta hem din måltid och avnjuta den från första parkett från din uteplats/balkong.

Centralt i Torsby ligger ett av Värmlands större sjukhus. Sjukhuset i Torsby är ett akutsjukhus med huvudansvar för specialistsjukvården i norra Värmland. På Torsby sjukhus bedrivs akut- och öppenvårdsmottagning för alla specialiteter.

Kommunikationer

Från Torsby flygplats så tar du dig till Arlanda och vice versa två gånger varje vardag.
Från Torsby resecentrum, buss och tågstation så har du förbindelser med de större resecentrum i länet där Karlstad blir första knytpunkt till rikstäckande tågförbindelser samt internationellt flyg. Torsby resecentrum har ett stort antal bussanknytningar till länets övriga orter samt till vårt grannlän Dalarna med Malung som första stopp. Inom Torsby centrala delar finns även en anropsstyrd busstrafik. Läs mera på Värmlandstrafik.